Turistička zajednica Zagrebačke županije predstavlja

Vinski Tweetup — #vinskitweetup

Ima li čega boljeg od aktivnog timelinea društvene mreže Twitter i dobre kapljice ugodnog vina? Teško, tako da smo navedeno odlučili kombinirati na prvom u Hrvatskoj održanom Tweetupu odnosno društvenju Twitter korisnika posvećeno vinu i vinskoj kulturi. Zanimljiva #trecasmjena garantirana!

Naučite sve o vinu uz tvitanje i tviteraše

Timeline @tzzz profila Logotip Podrum Mladina

Turistička zajednica Zagrebačke županije u suradnji s Mladinom, Netokracijom i Oblizekima će vam u subotu, 26. studenog 2011. dati priliku da se družite s drugim tviterašima prvo uz kratku, izuzetno praktičnu i za prijenos u 140 znakova praktičnu edukaciju o tome kako piti i zaista uživati u dobrom vinu uz vrhunska vina Podruma Mladine, a potom na imanje obitelji Kolarić na ručak. Čak će i #janjecabrigada dobiti zazubice kad nas kod Kolarića dočekaju s odličnom klopom. Ne brinite, pobrinut ćemo se za 3G, a pobogu - i wifi!

Točno 40 tviteraša dobit će priliku uživati u prekrasnom kraju Zagrebačke županije s prijevozom iz i natrag u Zagreb. Ne morate voziti, jer ćete previše uživati! Krećemo u 10 sati, a vraćamo se predvečer...

Što je Twitter?

Ako već pitate, Twitter je najbrža i jedna od najpopularnijih društvenih mreža na svijetu koju u Hrvatskoj koristi preko 50 tisuća naprednih internetskih korisnika koji u samo 140 znakova komuniciraju svaki dan, sat i minutu brže nego na bilo kojem drugom mediju na svijetu...

Kako sudjelovati?

New Tweet screenshot

Puno druženja, znanja i još više dobre klope i vrhunskog vina. Koliko? Ne brinite, @tzzzhr i Mladina časte! Vama pak samo ostaje da u točno 140 znakova (što ste očekivali ;)) pod hashtagom #vinskitweetup objavite zašto biste upravo vi trebali uživati u vrhunskim Kolarićevim i Mladininim vinima u još boljem društvu!

Ne znate što je hashag? Žao nam je, očito ne koristite Twitter ili ste već dovoljno popili! :)

140 znakova za #vinskitweetup? Živi bili pa tvitali… Nemojte nas zaboraviti pratiti na @tzzzhr na Twitteru.

#vinskitweetup su omogućili

Logo TZZZTuristička zajednica Zagrebačke županije vrhunski se brine za promoviranje turističke ponude ukupno 9 TZ gradova, 3 TZ općine i 1 TZ područja. Više o nama možete doznati na službenoj web stranici Turističke zajednice Zagrebačke županije, a pratiti nas možete putem Facebook fan stranice i službenog Twitter profila.

Podrum Mladina

Podrum Mladina brine se za proizvodnju sjajnih vina stvorenih na temeljima baštine i iskustava obitelji Erdody koja je u vinogorju Plešivica-Okić podrum sagradila 1736. godine.

Netokracija + Oblizeki

Netokracija je vodeći hrvatski, stručni blog posvećen društveni mrežama i internetskoj kulturi. Twitter i Tweetupovi su im česta tema tako da posjetite Netokracijinu web stranicu i pratite je putem Twittera. Oblizeki su hrvatski blog posvećen kulturi kulturi stola, dobre hrane i pića koji možete pratiti putem Twittera

Medijski zainteresirani za #vinskitweetup?

Ako vas kao novinara ili blogera zanima #vinskitweetup, javite nam se na info@tzzz.hr za više informacija.